Välkommen till PlanZ

Tack för att du tar dig tid att anmäla dig till programmet! Vi kommer gå igenom alla förslag och anmälningar som kommit in. Vi vill förtydliga att alla paneler och programpunkter inte kommer kunna bli av, och i vissa fall kan man ha anmält sig till en punkt som redan blivit fullsatt.
PlanZ är ett externt verktyg, och det finns flera sidor och svarsfält som inte behöver fyllas i. Inga uppgifter eller kommentarer du skickar in kommer delas utanför programgruppen.
Vårt mål är att sätta ihop ett intressant, brett och roligt program, och vi hoppas att resultatet kommer uppskattas av er alla!

Att registrera sig i PlanZ:

Du har fått användarnamn och lösenord via e-post, och kan logga in på ditt konto. När du kommer in i PlanZ, landar du i Overview, och ser då frågan “Do you want to be a panelist and/or moderator?”. Svara Ja för att kunna anmäla dig till paneler, klicka på Update.


I menyn högst upp finns olika valmöjligheter:

Under Profile kan du skriva en kort (max tre rader) beskrivning av dig själv. Vi kommer eventuellt använda den i programguiden sedan, om du deltar i några programpunkter. Glöm inte att spara dina uppdateringar!Under Search Sessions kan du söka efter de paneler och programpunkter som finns tillgängliga, och välja vilka du är
intresserad av att delta i. Spara.Alla eventuella programpunkter du väljer att anmäla intresse till, sorteras in under Session Interests, där du sen kan ranka alternativen efter vilka du helst skulle delta i, eller varför du tror du skulle passa bra just till denna programpunkt
(t.ex. om du har akademisk bakgrund inom ämnet, om det är ett långtidsintresse eller stor hobby, om du jobbar inom branschen osv. osv).

Under My Suggestions kan du sen föreslå programpunkter, både sådana du själv är intresserad av att delta i, eller idéer du gärna ser blir till paneler med andra deltagare. Kanske skulle du vilja se en panel om olika tolkningar av Atlantis i fiktionen, hålla en workshop om runskrift – vi är öppna för förslag och tar gärna emot tankar och funderingar!
Glöm inte att spara dina kommentarer!


Under Personal Details kan får du gärna delge information om sådant som vi ska ta hänsyn till om vi schemalägger dig i programmet. Vi är måna om att du som medlem och programdeltagare ska få en positiv upplevelse av kongressen, och att deltagande i programmet ska gå så smidigt och trevligt som möjligt för varje medlem.
(Har du några funderingar du vill bolla, kan du höra av dig till oss direkt på program@eurocon2023.se.) 
Spara dina uppdateringar!


Vill du verkligen försäkra dig om att vi får tillräckligt med information om vilka ämnen du gärna pratar om, vilka roller du är bekväm och villig att ta dig an (moderator, panelist, cirkeldiskussionsledare osv), så kan du kortfattat och konkret beskriva det i rutorna under General Interest.
(Max tre meningar i varje ruta, och glöm inte att spara!)

Vi skulle även starkt uppskatta om de programdeltagare som vet med sig redan nu, att de inte är på plats under hela kongressen, informerar oss om detta under rubriken Availability. På så vis har vi större möjlighet att undvika schemakrockar och sista-minuten ändringar.

Spara dina sista ändringar. Nu är du klar! Programgruppen kommer kontakta dem som anmält sig under våren. Fram till dess kan du så klart skicka in ännu fler förslag…